30 augustus 2016

Cursussen

PLAY Let’s Play! pianoles zonder oefenen thuis
Speel je graag piano maar heb je geen tijd om te oefenen?
Schrijf je dan in voor de pianocursus Let’s Play! Je leert stukken op een auditieve manier, werkt aan techniek, akkoordenleer en gehoor. Ideaal voor de speler die al een basis speelniveau heeft en graag zonder verplichtingen muziek wil maken. Meer informatie

FEEL Improvise! leer (beter) vrij pianospelen
Deze cursus biedt pianoleerlingen van alle niveaus (ook beginners) de mogelijkheid om vrij te leren spelen achter de piano zonder bladmuziek in de muziekstijl naar wens. Dit kan variëren van klassieke improvisatie tot pop, blues of jazz.
De docent zal je op speelse en creatieve wijze de basis van improvisatie leren en je handvatten geven om hier zelf mee te gaan spelen. Voor degenen die al meer ervaring hebben met improviseren biedt de cursus ook de mogelijkheid om geïnspireerd te raken en je vaardigheden nog verder te ontwikkelen.
Wanneer? Standaard in de zomer; losse lessen op aanvraag. Docent: Charlie

GROW Muziektheorie voor kinderen
Spelenderwijs de theorie van muziek leren?
Al zingend, met bewegingen en met spelletjes zullen we door de stof heen gaan zodat je alles goed kunt onthouden. Meer informatie
Docent: Danielle

GROW Akkoorden & toonsoorten Workshop
Wil je graag makkelijker structuren van liedjes/stukken kunnen doorzien en gemakkelijker van gehoor spelen?
Schrijf je dan in voor deze twee uur durende basisworkshop over akkoorden en toonsoorten, waar we de theorie bespreken en oefeningen op papier en op de piano zullen doen.
Wanneer? Verspreid door het jaar. Houdt de facebookpagina in de gaten!
Docent: Danielle