Docenten

30 augustus 2016

PLAY

Loes WingLoes Wing PLAY. – klassiek, beginners, basis pop
Loes is een ervaren en betrokken pianodocent die graag lesgeeft aan beginners van alle leeftijden. Ze biedt lessen in klassiek, licht klassiek, popmuziek en zang-piano. In haar lessen staan plezier en contact centraal en is er veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van de leerling. Bovendien heeft ze ervaring met het lesgeven van kinderen die speciale aandacht nodig hebben. Loes werkte vele jaren als pianodocent in Nederland, op een Arts Camp in New Jersey en in New York. Na het Utrechts Conservatorium studeerde zij Muziekwetenschappen en Vrije School Pabo. Loes brengt graag tijd door met haar gezin en staat zo vaak mogelijk op de yogamat.
Docent voor: Reguliere lessen. Lesdagen: maandagmiddag aan de Keizerstraat en woensdagmiddag op de Daltonschool.

FEEL

Hanna van Dijk - webHanna van Dijk FEEL. – jazz, zang-piano, basis klassiek
Hanna is een gediplomeerd jazz- en poppianist en pianodocent. Zij biedt lessen in jazz, pop, basis klassiek, compositie, improvisatie en zang-piano. Haar passie voor muziek is aanstekelijk en ze helpt haar leerlingen graag hun eigen passie en plezier te ontdekken. Daarnaast vindt ze het belangrijk dat haar leerlingen zowel technisch als muzikaal beter worden. In haar lessen varieert ze daarom tussen bladmuziek lezen, theorie, improviseren en het ontdekken van verschillende stijlen. Een les van Hanna eindigt meestal met lekker muziek maken, want uiteindelijk staan voor haar het plezier en het ontdekken op nummer 1. Naast lesgeven staat ze graag als muzikant op het podium. In haar vrije tijd vind je haar aan het dansen, zingen of schilderen. Lees en luister hier meer van Hanna.
Docent voor:  Reguliere lessen. Lesdagen: maandagavond en woensdagmiddag aan de Keizerstraat.

Boudewijn

Boudewijn Pleij  FEEL. – pop, improviseren, produceren
Boudewijn is thuis in diverse genres; van jazz, elektronische fusion tot hiphop met reggae. Pianolessen kunnen bij hem daarom ook allerlei verschillende vormen hebben; basis in klassiek, pop, jazz, zang-piano, improviseren, componeren en produceren. Hij werkt graag vanuit de wens van de leerling met een persoonlijke aanpak. Zo leer je theorie en techniek vanuit de praktijk, met op maat gemaakt materiaal. Hijspeelt piano sinds hij zich kan heugen. Hij is eerst begonnen met klassiek piano en zit nu in zijn afrondende fase op het conservatorium voor jazz piano.
Docent voor:  Reguliere lessen. Lesdagen: vrijdagavond op de Daltonschool.

GROW

David de Best GROW. – klassiek, pop-jazz, improvisatie 
Hij speelt prachtig piano en is een geboren docent. Dat kan ook niet anders met een pianist & pianoleraar als vader. David wordt gewaardeerd om zijn humor en zijn luisterend oor. Hij is van alle markten thuis en geeft met veel plezier les in het klassieke repertoire, popsongs, improviseren en componeren. Hij is afgestudeerd piano klassiek aan het Utrechts Conservatorium en is lid van de ETPA. Hij geniet ervan om mensen iets te leren en hen (en zichzelf) daarmee blij te maken.
Docent voor: Reguliere lessen en Piano Plus. Lesdagen: dinsdagmiddag en -avond aan de Keizerstraat, vrijdagmiddag en -avond op de Daltonschool.

20160714_222502Danielle Bourne GROW. – klassiek, zang-piano, fanatiekelingen
Zij is een gedreven pianist en pianodocent, die met een hart voor haar lespraktijk het onderste uit de kan wil halen bij haar leerlingen. Dit is zowel op het gebied van pianistische vaardigheden als persoonlijke en muzikale expressie. Je kan bij haar terecht voor de stijlen klassiek, licht klassiek, zang-piano lichte muziek. Ze is lid van de EPTA en volgt regelmatig didactische cursussen om up to date te blijven en nieuwe inspiratie op te doen. Daarnaast verdiept ze zich ook in haptonomie en lesgeven om het contact/gevoelswereld van de leerling te verbeteren om zo het beste in de leerling naar boven te kunnen halen. Ze is oprichter van de Werkgroep Utrechtse Pianodocenten die bijzondere activiteiten en examens organiseren voor leerlingen uit Utrecht.
Ze heeft haar Master of Music titel behaald in de richting Piano klassiek/Solo excellence en treedt naast het lesgeven nog regelmatig op. Ze heeft diverse prijzen op haar naam staan, en is meermaals als pianist op de televisie gezien geweest. Beluister en lees hier meer over Danielle.
Docent voor: Reguliere lessen en Piano Plus. Lesdagen: woensdagavond, zaterdagochtend en -middag aan de Keizerstraat.

OrestisOrestis Dimitriadis GROW. – klassiek
Orestis Dimitriadis is een Griekse pianist en pianodocent. Hij heeft zijn conservatoriumdiploma’s in Thessaloniki (Griekenland) en in Utrecht (NL) met Honours behaald. Als pianodocent is Orestis geduldig en aandachtig naar de leerling. Hij wil graag een basistechniek opbouwen maar kijkt ook naar de interesses van iedere leerling. Hij vindt het belangrijk de muzikaliteit van elke leerling zo goed mogelijk te ontwikkelen. Orestis geeft les aan kinderen en volwassenen, gevorderd en beginners.
Als uitvoerend musicus geeft hij pianorecitals in binnen- en buitenland. Ook treedt hij op met verschillende klassiekekamermuziekensembles, waaronder duo’s met cello, saxofoon en viool (Duo Akūo).
Docent voor: Reguliere lessen. Lesdagen: maandagmiddag en -avond op de Daltonschool.