Docenten

30 augustus 2016

David de Bestdavid-de-best
Hij speelt prachtig piano en is een geboren docent. Dat kan ook niet anders met een pianist & pianoleraar als vader. David wordt gewaardeerd om zijn humor en zijn luisterend oor. Hij is van alle markten thuis en geeft met veel plezier les in het klassieke repertoire, popsongs, improviseren en componeren. Hij is afgestudeerd piano klassiek aan het Utrechts Conservatorium en is lid van de ETPA. Hij geniet ervan om mensen iets te leren en hen (en zichzelf) daarmee blij te maken.
Docent voor: Reguliere lessen en Piano Plus.

 

CharlieCharlie Bo Meijering
Hij is een geweldige pianist, pianodocent en improvisator, met ook al wat improvisatie prijzen op zijn naam. Geef hem een nieuw stuk en hij schudt zo wat variaties uit zijn mouw in diverse stijlen. Met zijn vriendelijke en geduldige uitstraling weet hij improvisatie voor iedereen toegankelijk te maken.
Hij heeft klassiek piano gestudeerd aan het conservatorium en is naast het lesgeven werkzaam als pianist voor het concertgebouw en de diverse grote opera gezelschappen. Lees hier een leuk interview over Charlie.
Docent voor: Improvise! 

 

20160714_222502Danielle Bourne
Zij is een gedreven pianist en pianodocent, die met een hart voor haar lespraktijk het onderste uit de kan wil halen bij haar leerlingen. Ze is lid van de EPTA en volgt regelmatig didactische cursussen om up to date te blijven en nieuwe inspiratie op te doen. Daarnaast verdiept ze zich ook in haptonomie en lesgeven om het contact/gevoelswereld van de leerling te verbeteren om zo het beste in de leerling naar boven te kunnen halen. Ze is oprichter van de Werkgroep Utrechtse Pianodocenten die bijzondere activiteiten en examens organiseren voor leerlingen uit Utrecht.
Ze heeft haar Master of Music titel behaald in de richting Piano klassiek/Solo excellence en treedt naast het lesgeven nog regelmatig op. Ze heeft diverse prijzen op haar naam staan, en is meermaals als pianist op de televisie gezien geweest. Beluister en lees hier meer over Danielle.
Docent voor: Reguliere lessen en Piano Plus. 

OrestisOrestis Dimitriadis
Orestis is een sympathieke Griek die veel liefde voor muziek heeft. In 2011 is hij naar Nederland gekomen om verder te studeren aan het Utrechts Conservatorium. Sinds hij zijn studie heeft afgerond, treedt hij regelmatig op als pianist in Nederland en in het buitenland. Leerlingen hebben aan Orestis een geduldige en vriendelijke pianoleraar, die het belangrijk vindt om het enthousiasme van de leerling te stimuleren door stukken te behandelen waar de leerling om vraagt en van daaruit verder te gaan.
Docent voor: Reguliere lessen.

Hanna van Dijk - webHanna van Dijk
Hanna is een gediplomeerd jazz- en poppianist en pianodocent. Zij biedt lessen in jazz, pop, basis klassiek, compositie, improvisatie en zang-piano. Haar passie voor muziek is aanstekelijk en ze helpt haar leerlingen graag hun eigen passie en plezier te ontdekken. Daarnaast vindt ze het belangrijk dat haar leerlingen zowel technisch als muzikaal beter worden. In haar lessen varieert ze daarom tussen bladmuziek lezen, theorie, improviseren en het ontdekken van verschillende stijlen. Een les van Hanna eindigt meestal met lekker muziek maken, want uiteindelijk staan voor haar het plezier en het ontdekken op nummer 1. Naast lesgeven staat ze graag als muzikant op het podium. In haar vrije tijd vind je haar aan het dansen, zingen of schilderen. Lees en luister hier meer van Hanna.
Docent voor:  Reguliere lessen.

Loes WingLoes Wing
Loes is een ervaren en betrokken pianodocent die graag lesgeeft aan beginners van alle leeftijden. Ze biedt lessen in klassiek, licht klassiek, popmuziek en zang-piano. In haar lessen staan plezier en contact centraal en is er veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van de leerling. Bovendien heeft ze ervaring met het lesgeven van kinderen die speciale aandacht nodig hebben. Loes werkte vele jaren als pianodocent in Nederland, op een Arts Camp in New Jersey en in New York. Na het Utrechts Conservatorium studeerde zij Muziekwetenschappen en Vrije School Pabo. Loes brengt graag tijd door met haar gezin en staat zo vaak mogelijk op de yogamat.
Docent voor: Reguliere lessen.