30 augustus 2016

Docenten

Anna Dalavagka – klassiek, pop, synthesizer, muziekproductie

Anna Dalavagka is a Classical/Contemporary Pianist and Music Teacher from Athens, Greece. She graduated from the Piano Department of Music College of Thessaloniki in 2018 (prof: Inessa Simonidou). She is currently studying for a Master’s Degree in the HKU Utrechts Conservatorium, in the pathway of Piano Performance with the second subject of Music Production. She performs in both Classical and Pop context, and the last years she has been trying to integrate electronics to her practice, being a part of two bands. Her interest field includes live sound engineering and composing for film.
She teaches students of all ages, from classical to pop/electronics. Some music theory is included in the lessons. She likes to keep her students connected through group lessons and class concerts, no matter what their age, level or music taste is.

Docent voor: Reguliere lessen. Lesdagen: dinsdagavond, zaterdagochtend. Locaties: Keizerstraat + Leidsche Rijn + Aan huis (dag in overleg) + Online. Taal: Engels

Yannic Forster – jazz, pop, basis klassiek

Yannic is een inspirerende pianodocent, die kan genieten van de interactie met de leerlingen. Hij is een gediplomeerd allround muziekdocent en volgt op het moment, voor wat extra verdieping, de jazz opleiding aan het Utrechts Conservatorium. Zijn vakgebieden zijn jazz, compositie en improvisatie (ook voor beginners!), maar ook geïnteresseerden in pop, basis klassiek en theorie zijn welkom.
Zijn heldere opvatting van lange en korte termijn competentiedoelen zijn altijd geïntegreerd in zijn veelzijdige lessen. Met als doel niet alleen de leereffectiviteit te bevorderen, maar ook het plezier.
Hij weet de leerdoelen op een bijzondere manier aan te passen aan de behoeften van de leerlingen en door constructieve en activerende feedback een motiverende leersfeer te creëren.
Naast het lesgeven heeft hij zijn eigen jazz trio (zie hier) en is steeds op zoek naar nieuwe uitdaging in de muziek en in het leven. Of het nou parachute springen, een mooi stuk componeren of zijn eigen zuurdesembrood bakken is, als er maar een uitdaging in zit.

Docent voor: Reguliere lessen. Lesdagen: dinsdagmiddag en -avond, woensdagmiddag. Locaties: Keizerstraat + Aan huis (dag in overleg) + Online

Flery Vlachodimou – jazz, klassiek, pop

Flery is a Greek pianist and a piano teacher. She obtained her classical degree in Thessaloniki (Greece) and then continued her studies in Jazz. In 2019 she moved to the Netherlands to study in Utrecht Conservatorium in the Jazz/Pop piano department. She has been involved in various bands and projects as a pianist, both in Greece and in Utrecht (rock, pop, singer/songwriter and jazz bands), and she also has her own contemporary jazz trio.
She gives lessons to students of all ages, from classical to pop and Jazz, including improvisation and music games, adapting the lessons to each student’s needs, based on their preferences and level. Music theory can also be integrated in the lessons in order to build a strong musical foundation. She believes that anyone can express themselves through music and she wants to make sure that each student will develop their personal music taste and make progress while having fun.

Docent voor: Reguliere lessen. Lesdagen: maandagmiddag, woensdagavond. Locaties: Keizerstraat + Aan huis (dag in overleg) + Online. Taal: Engels en basis Nederlands. 

Danielle Bourne – klassiek, pop zang-piano, fanatiekelingen, songwriting

Zij is een gedreven pianist en pianodocent, die met een hart voor haar lespraktijk het onderste uit de kan wil halen bij haar leerlingen. Dit is zowel op het gebied van pianistische vaardigheden als persoonlijke en muzikale expressie. Je kan bij haar terecht voor de stijlen klassiek, licht klassiek, zang-piano lichte muziek. Ze is lid van de EPTA en volgt regelmatig didactische cursussen om up to date te blijven en nieuwe inspiratie op te doen. Daarnaast verdiept ze zich ook in haptonomie en lesgeven om het contact/gevoelswereld van de leerling te verbeteren om zo het beste in de leerling naar boven te kunnen halen. Ze is oprichter van de Werkgroep Utrechtse Pianodocenten die bijzondere activiteiten en examens organiseren voor leerlingen uit Utrecht.
Ze heeft haar Master of Music titel behaald in de richting Piano klassiek/Solo excellence en treedt naast het lesgeven nog regelmatig op. Ze heeft diverse prijzen op haar naam staan, en is meermaals als pianist op de televisie gezien geweest. Beluister en lees hier meer over Danielle.

Docent voor: Reguliere lessen (m.u.v. Mezzopiano), Piano Plus, Beginnerscursus INTENSIVE Lesdagen: maandagavond, vrijdagmiddag. Locaties: Keizerstraat + Online.

Orestis

Orestis Dimitriadis – klassiek

Orestis Dimitriadis is een Griekse pianist en pianodocent. Hij heeft zijn conservatoriumdiploma’s in Thessaloniki (Griekenland) en in Utrecht (NL) met Honours behaald. Als pianodocent is Orestis geduldig en aandachtig naar de leerling. Hij wil graag een basistechniek opbouwen maar kijkt ook naar de interesses van iedere leerling. Hij vindt het belangrijk de muzikaliteit van elke leerling zo goed mogelijk te ontwikkelen. Orestis geeft les aan kinderen en volwassenen, gevorderd en beginners.
Als uitvoerend musicus geeft hij pianorecitals in binnen- en buitenland. Ook treedt hij op met verschillende klassiekekamermuziekensembles, waaronder duo’s met cello, saxofoon en viool (Duo Akūo).

Docent voor: Reguliere lessen. Lesdagen: donderdagmiddag en -avond. Locaties: Keizerstraat + Online (dag in overleg).