11 oktober 2020

Leerlingenconcert

Ieder semester organiseren wij een leerlingenconcert. Een inspirerende en verbindende middag waar onze leerlingen kunnen laten horen wat ze allemaal geleerd hebben. 

De concerten worden georganiseerd op verschillende locaties. Zie hieronder voor een impressie van voorgaande edities.

Januari 2024 @ Parnassos Cultuurcentrum

“Ik deed voor het eerst mee aan het leerlingenconcert. Dat was best spannend, maar ook een heel leuke ervaring. Het motiveert je om extra te oefenen én je kunt op een fijne manier wennen aan het spelen voor publiek. En dan is het helemaal niet erg dat het nog niet helemaal gaat zoals je graag zou willen. Je hebt in ieder geval een gezellige middag waarbij je ook andere leerlingen spreekt én geïnspireerd raakt door de verschillende muziekstukken!”

Annemieke

“Het leerlingenconcert vind ik altijd leuk omdat er zo veel mensen meedoen met verschillende muzieksmaken, leeftijden en niveaus. Het zelf voorspelen vind ik ook heel leuk, en natuurlijk ook een beetje spannend!” 

Maria

Juni 2023 @ De Utrechtse Muziekschool

“Het concert was wederom inspirerend! Gaaf om te mogen optreden voor een groep mensen :). Leuk om iedereen te horen en zien spelen! Ook erg leuk dat er na afloop een borreltje georganiseerd was!”

Matthijs

Januari 2023 @ De Utrechtse Muziekschool

“Ik vond het leuk om te zien dat pianospelen zo verschillend kan zijn!”

Maria, 16 jaar

Januari 2022 @ Online 

Leerlingen hadden vooraf video’s opgenomen. Tijdens het online leerlingenconcert deden we eerst een leuke quiz, waarna we in groepjes de video’s gingen bekijken. De leerlingen gaven elkaar veel complimenten en goede tips.

“Ik vond het spannend dat iedereen mij dan ziet. Achteraf ben ik opgelucht: het was super leuk!”

Lara, 10 jaar

“Ik krijg er weer nieuwe inspiratie van.”

Lisette, 63 jaar

“Het was weer leuk om te zien wat iedereen aan het spelen is en om elkaar te helpen!”

Almer, 39 jaar

“Mooi ook klassiek en pop door elkaar en af en toe zelfs met zang.”

Lara, 52 jaar

 

Juni 2021 @ Muziekhuis Utrecht