1 juli 2020

Beginnerscursus Intensive

In deze stoomcursus leer je in korte tijd om de basis van het piano spelen in de vingers te krijgen.
Een nieuwe vaardigheid leren kost altijd tijd, maar gaat veel sneller als je er in de beginfase intensief mee bezig bent. Hierdoor integreer je de vaardigheid sneller en kun je je eerder bezig houden met de leuke dingen van het muziek maken. In een korte tijd even door de zure appel heen bijten om vervolgens langer te kunnen genieten.

In deze blended cursus krijg je twee keer per week les: 1x live en 1x in de online academy, waardoor je:

Lesonderdelen

Alle onderdelen van piano spelen komen in deze cursus aan bod. 
Muziektheorie; Pianotechniek; Improvisatie; Gehoortraining; Oefenstukken en natuurlijk jouw favoriete stukken. 
Dit alles zorgt voor een goede basis, steile leercurve en daardoor veel plezier.

Je speelt al mooie stukken van bijvoorbeeld Einaudi in minder dan 3 maanden!

“De Beginnerscursus Intensive was voor mij een geweldige start om met pianomuziek in aanraking te komen zonder voorkennis of vooropleiding. Op heldere en overzichtelijke wijze word je meegenomen in de praktijk van het pianospelen en de theorie van de muziek. Op een speelse manier leer je, in oplopende moeilijkheidsgraad, alle facetten van het spelen van een muziekstuk. Heerlijk om al in 2 maanden tijd (gedeeltelijke) pianonummers te spelen.
Danielle is een hele fijne en prettige lerares. Zij is duidelijk, geduldig en legt zeer goed uit. Het gevoel en de emotie is het vertrekpunt van elk muziekstuk.
Meer dan ikzelf had verwacht is uitgekomen bij deze cursus. Ik raad de “Daniëlle Bourne – Online Piano Academy” bij iedereen aan die wil starten met pianolessen.
Ik ga vol enthousiasme door met pianolessen.”

Bert, 63 jaar – Beginnerscursus Intensive

√  Geschikt voor iedereen vanaf 7 jaar en ouder
√  9 weken, 18 lessen

√  1 keer per week live les
√  1 keer per week via online module

√  Efficiënte leermethode
√  Compleet lesaanbod
√  Incl. instructie video’s

– Piano: akoestisch of elektrisch met 88 gewogen toetsen
– minimaal 30 minuten oefentijd per dag
– lijstje met favoriete stukken
– Open mind

Danielle

Een vrolijke duizendpoot, die als geen ander weet hoe je snel en efficiënt nieuwe dingen aanleert. In combinatie met al meer dan 15 jaar lesgeef ervaring kan ze jou zeker helpen om op een leuke en snelle manier piano te leren spelen.

Startdata:
– 28 augustus 2023
– 13 november 2023
– 29 januari 2024
– 15 april 2024 

Lesdagen:
– Maandagavond
– Vrijdagmiddag

Duo les, 60 minuten
€610 p.p. / €662 p.p.

 

Privé les, 60 minuten
€864 / €940,-

€ bedrag jonger dan 21 jaar / € bedrag 21 jaar en ouder 

Interesse? Boek hier eerst een proefles!

Intensive Beginnerscursus, Pianoles Utrecht, Beginners, Volwassenen, Stoomcursus Piano Intensive Beginnerscursus, Pianoles Utrecht, Beginners, Volwassenen, Stoomcursus Piano Intensive Beginnerscursus, Pianoles Utrecht, Beginners, Volwassenen, Stoomcursus Piano Intensive Beginnerscursus, Pianoles Utrecht, Beginners, Volwassenen, Stoomcursus Piano Intensive Beginnerscursus, Pianoles Utrecht, Beginners, Volwassenen, Stoomcursus Piano Intensive Beginnerscursus, Pianoles Utrecht, Beginners, Volwassenen, Stoomcursus Piano Intensive Beginnerscursus, Pianoles Utrecht, Beginners, Volwassenen, Stoomcursus Piano Intensive Beginnerscursus, Pianoles Utrecht, Beginners, Volwassenen, Stoomcursus Piano Intensive Beginnerscursus, Pianoles Utrecht, Beginners, Volwassenen, Stoomcursus Piano Intensive Beginnerscursus, Pianoles Utrecht, Beginners, Volwassenen, Stoomcursus Piano