9 mei 2016

Pianocursus Let’s Play

muur

Let’s Play

Pianoles zonder oefenen thuis

Speel je graag piano maar heb je geen tijd om te oefenen?
Schrijf je dan in voor de pianocursus Let’s Play! Hierbij krijg je wekelijkse duolessen van 60 minuten. Je leert nieuwe stukken (klassiek, pop, jazz) en werkt aan techniek, gehoor en akkoordenspelen zonder verplichtingen thuis. Alle leeftijden zijn welkom, maar een basis speelniveau is vereist.

  • Wat: Nieuwe liedjes leren, werken aan techniek, gehoor en akkoordenspel zonder verplichtingen thuis.
  • Wie: Bedoeld voor leerlingen (van alle leeftijden) die graag bezig willen blijven met muziek, maar door omstandigheden niet de tijd of de energie hebben om thuis nieuwe stukken in te studeren. De leerlingen dienen al een basis te hebben met piano spelen (minimaal twee jaar speelervaring).
  • Hoe: De lessen zijn in duo vorm (twee leerlingen tegelijk) om het speels te houden en van elkaar te leren. Het is een wekelijkse cursus. Elke les duurt 60 minuten. De stukken zullen licht klassiek, pop of jazz zijn, waarbij je ook zelf stukken in kan brengen.
  • Waar: Studio Keizerstraat (vlakbij janskerkhof) beschikt over twee instrumenten.
  • Wanneer: Tijd en dag in overleg.
  • Kosten cursus: zie het TUTTI pakket via deze link.

Filmpje over Let’s play! 

Ontstaan

Danielle heeft de Let’s play cursus opgezet omdat zij merkte dat voor veel leerlingen oefenen een probleem is. Er is geen tijd, de leerlingen zijn druk met school, met sport met werk of met hun kinderen. De leerlingen komen met veel plezier naar de les, maar kampen wel met een schuldgevoel omdat ze niet geoefend hebben. Om deze reden stoppen leerlingen soms met pianoles of zelfs met het pianospelen, terwijl ze wel veel plezier uit het muziek maken haalden.
Danielle is toen gaan zoeken naar een lesvorm, waarbij leerlingen toch bezig kunnen blijven met muziek maken, zich kunnen blijven ontwikkelen, zonder het ‘moeten’ gevoel thuis te hebben. Bij sport of dansles is dat iets heel normaals; je gaat daarheen, je doet je ding, je hebt plezier, en met een voldaan gevoel ga je weer naar huis. Hierop geïnspireerd is de Let’s play pianocursus ontstaan.

Inschrijven
Wilt u zich inschrijven of meer informatie over de Let’s play cursus ontvangen? Stuur dan een mail naar info@daniellebourne.com! Of vraag een proefles aan via deze link.