Nieuwsbrief februari 2019

logo tuin

Tweede semester & krokusvakantie ~ Nieuwe docent Loes ~ Terugblik leerlingenconcert ~ Inspiratieweek 2 ~ U-pas


Tweede semester & krokusvakantie

Op maandag 4 februari is het nieuwe semester gestart. In dit semester zien we veel leerlingen weer terug, maar zijn er ook een aantal nieuwe leerlingen gestart. Welkom allen!

In de week van 25 februari tot en met 3 maart vervallen de lessen in verband met de krokusvakantie. Let op! Na de krokusvakantie starten de B-leerlingen!


Nieuwe docent Loes

Behalve nieuwe leerlingen, mochten we dit semester ook een nieuwe docente verwelkomen: Loes Wing. Loes is een ervaren en betrokken pianodocent die graag lesgeeft aan beginners van alle leeftijden. Ze biedt lessen in klassiek, licht klassiek, popmuziek en zang-piano. In haar lessen staan plezier en contact centraal en is er veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van de leerling. Bovendien heeft ze ervaring met het lesgeven van kinderen die speciale aandacht nodig hebben. Loes werkte vele jaren als pianodocent in Nederland, op een Arts Camp in New Jersey en in New York. Na het Utrechts Conservatorium studeerde zij Muziekwetenschappen en Vrije School Pabo. Loes brengt graag tijd door met haar gezin en staat zo vaak mogelijk op de yogamat.


Terugblik leerlingenconcert

We sloten het eerste semester traditiegetrouw af met een leerlingenconcert. Op vrijdag 1 februari stroomde Studio d’Oude Bakkerij vol met enthousiaste ouders, vrienden en familie. We kijken terug op een gezellige, feestelijke afsluiting van het eerste semester. We hebben bij de leerlingen veel groei gezien. Na afloop konden niet alleen de aanwezigen, maar ook de docenten trots zijn.

 


Inspiratieweek 2 – Mix & Match

Van 15 april t/m 21 april vindt de tweede inspiratieweek van dit seizoen plaats. Tijdens deze week halen we de inspiratie uit onze eigen praktijk in de vorm van een ‘docentenruil’. Je zult les krijgen van een van de andere docenten die jou met een frisse blik wat verder kan leiden op je muzikale pad. Over de details word je uiteraard nog geïnformeerd, maar wij hebben er al zin in!


Pianoles met U-pas

Het is vanaf heden ook mogelijk om het tegoed op je U-pas te besteden bij onze pianolespraktijk.
De U-pas is bedoeld om mensen met een laag inkomen in Utrecht te kunnen laten deelnemen aan culturele activiteiten. Met de pas kan jaarlijks een bepaald bedrag worden besteed bij deelnemende organisaties. Vanaf nu is het ook mogelijk om dit bedrag te gebruiken voor de bekostiging van het lesgeld bij ons. Kijk voor alle voorwaarden op de website.


Agenda

Tweede semester

25 februari t/m 3 maart
Krokusvakantie, geen lessen

4 maart t/m 10 maart
Lessen beginnen weer.
LET OP: B-week!

15 april t/m 21 april
Inspiratieweek 2

22 april t/m 5 mei
Meivakantie, geen lessen

21 juni
Leerlingenconcert


info@daniellebourne.com