10 augustus 2013

Visie

Innovatieve lespraktijk voor alle leeftijden en niveau’s. Naast de reguliere pianolessen worden er vele extra’s aangeboden. Voor de leerling die houdt van een persoonlijke benadering, verdieping en verbreding. Ons motto: Speel, Voel en Groei! Locaties: Utrecht Centrum en Rijnsweerd.

Onze 5 pijlers

1. Juiste match
Hier vinden we het belangrijk dat de leerling doet waar hij blij van wordt als ook de docent. De een gaat stralen van veel bekende liedjes spelen, de ander van uitdaging en de ander weer van zijn creativiteit de vrije loop laten. Je kan bij ons kiezen tussen verschillende cursussen en type docenten. We helpen je graag bij het vinden van de juiste match en werken met een persoonlijk lesplan.

2. Snelle progressie
Veel van onze beginnende leerlingen spelen binnen een half jaar al stukken van Einaudi of oude meestercomponisten. Deze snelle progressie komt mede doordat onze lessen standaard minimaal 45 minuten duren, er gewerkt wordt aan een goed fundament en we onze lesmethodes blijven optimaliseren. Ook gevorderde leerlingen tillen we in korte tijd naar een hoger niveau.

3. De taal van muziek
Alles gaat makkelijker als je de taal spreekt. Er worden onder andere aparte muziektheorielessen of akkoorden workshops gegeven zodat elke leerling het zichzelf en zijn leerproces makkelijk maakt.

4. Extra inspiratie
Tijdens jouw leerproces kun je altijd wat extra inspiratie gebruiken. Daarom bieden wij vele inspirerende activiteiten aan. Denk aan groepslessen, workshops, concert bezoeken, deelname aan examens, bijzondere projecten met concertgebouw of concoursen, samenspeelprojecten etc.

5. Contact maken
Wij geloven dat om muziek en een leerproces te laten stromen er contact maken en een goede afstemming nodig zijn. Contact met jezelf zodat je voelt wat je nodig hebt en waar jouw  kracht en jouw grenzen liggen, contact met de muziek die je speelt, met de piano en de luisteraar. Op verschillende manier besteden wij hier aandacht aan.